Asiasi pepe Baoan, savali i Anotek

Ina ia faʻamalosia le fefaʻatauaʻiga ma le galulue faʻatasi i le va o le atinaʻe o le baoan, suʻesuʻe le auala o le baoan o le ituaiga o taimi taʻamilosaga lua, sui minisita i le komiti pati a le itumalo o le Baoan i luma o le matagaluega o galuega, federasi itumalo o alamanuia ma failautusi pisinisi a le vaega pati, i lalo o le taʻitaʻiga a le upusii anamua le tele o sui itumalo baoan o le aufaipisinisi, ulufale atu i le shenzhen ember detection co., LTD., atinae o pisinisi tau fesootaiga, lagona faaleaganuu o le ember detection i le sefuluvalu tausaga o timuga.

Visit Baoan baby

I le aso lava lea, i lalo o le taʻitaʻiga a Mr. Zhu Ji, o le na faavaeina le AMBO Testing, na aʻoaʻoina ai e le au faipisinisi le faʻatupulaia o le ala o le Ambo Testing i le 18 tausaga talu ai.

Visit Baoan baby1

Ona, matou asiasi lea i le fale su'esu'e amb, lea e tu'uina atu le faitau afe o lipoti sa'o i tausaga ta'itasi, fuaina vaega uma o meafaigaluega.

Visit Baoan baby2
Visit Baoan baby3

Ina ua maeʻa le asiasiga, na faʻaalia uma e le aufaipisinisi lo latou faʻafetai i suʻega AMB ma faʻamoemoe e maua atili fefaʻatauaʻiga loloto ma galulue faʻatasi ma le amB Testing.


Taimi meli: Nov-10-2021