Sa asiasi atu Peresitene Pese o Korea KTC ma lana aumalaga i Anbotek mo se taitaiga

Ina ia faʻamalosia le fesoʻotaʻiga ma fefaʻatauaʻiga ma fale suʻesuʻe i totonu o Saina, i le avea ai o se tasi o paaga faʻapitoa a Anbotek Testing, na asiasi atu ai Peresitene Song Yu-jong mai Korea i Saute i le Anbotek Testing Laboratory i le aso 10 o Novema, 2016 ma taʻitaʻia se faʻatonuga o tagata e toʻafitu e taʻitaʻia. le galuega.

President Song of Korea KTC and his delegation visited Ambo for guidance

I le fonotaga, na faʻaalia ai e le taʻitaʻifono o Anbotek le tulaga o le atinaʻe, agavaa faʻatagaina ma pisinisi autu a Anbotek ia Mr. Song ma lana pati i auiliiliga, ma auiliiliina le taua ma le faʻamoemoeina o le faatumauina o le vavalalata vavalalata i le va o Anbotek ma KTC i auiliiliga.Fai mai a ia o le taunuu mai o Mr. Song ma lana pati na aumaia "faiga faavae fou, faamoemoega fou ma atinae fou" i anbotek.O loʻo faʻamoemoe o le a faia e itu e lua fefaʻatauaʻiga loloto ma felagolagomai i vaega o loʻo i ai nei o le felagolagomaʻi ma faʻamalosia le faʻagasologa o le galulue faʻatasi i se tulaga fou.Fonotaga, pese dean i anbotek, taitaifono o le fautuaina o le tali lelei, na ia fai mai anbotek atinae fua ma le saoasaoa o le mata, vaai i le anbotek o le fou ma le agaga taumafai e aoga le aoaoina, na ia matua viia le anbotek o le faiga atinae ma o le a faaauau pea ona faalauteleina. i le lumanaʻi ma anbotek galuega faʻatasi ma le fanua, faʻalauteleina le maketi faʻavaomalo faʻatasi.Ina ua uma le fonotaga, sa asiasi atu Peresitene Pese ma lana vaega i le Xixiang Experimental Base of Anbotek Testing.Na talia fiafia e ta'ita'i o la matou kamupani ma fa'ailoa mai i au'ili'ili fale su'esu'e tetele ma mea faigaluega a le kamupani.

Talu mai le 7 tausaga o le galulue faʻatasi i le va o Anbotek Testing ma KTC i Korea i Saute, o le felagolagomaʻi ma fefaʻatauaʻiga i le va o itu e lua ua faʻalolotoina ma faʻaauau asiasiga fefaʻatauaʻiga a tagata faigaluega.Ia Me i lenei tausaga e avea KTC anbotek faagaoioia sui Peresitene, paaga fuafuaga e fai ma sui o le valaaulia i Seoul, Korea i Saute, o le faailoga autu auro, o itu e lua i le faagasologa o le manuia soofaatasi ma le faatuatuaina ma le galulue faatasi i se tulaga fou toe, lenei taimi, o le asiasiga o le pese o se laina, ei ai le uiga umi mo le galulue faatasi ma le felagolagomai i le va o itu e lua, matou te faamoemoe i itu e lua o le BMSC pragmatic galulue faatasi mataupu faavae, uunaia pea le fefaatauai o oloa i le va o Saina ma Korea i Saute. , fa'asoa fa'atasi kamupani fefa'ataua'iga a atunu'u uma e lua, ma tu'uina atu nisi fa'ata'ita'iga maualuga ma auaunaga fa'amaonia mo pisinisi a itu uma e lua.I le isi itu, o le asiasiga a le Peresetene KTC Pese ma lana aumalaga na faia ai le tele o atinaʻe Saina e vaʻaia le malosi o Anbotek sili atu ona faʻaogaina, ma o loʻo ia i matou le tomai e fesoasoani ai i le tele o atinaʻe e ulufale atu i le maketi a Korea.


Taimi meli: Mati-20-2017